Vi giver dig besked før arkiveringen i januar
Fra januar 2027 arkiverer Snapchat en del af dine Minder. Skriv dig op: vi mailer dig højst 5 gange frem til slutningen af januar, når der er noget du skal gøre. Bagefter sletter vi din adresse.
Indtil da
Du kan bestille din eksport allerede nu. Snapchat er omkring en time (længere når Snapchat har travlt) om at gøre den klar. Se guiden