Vi sier fra før arkiveringen i januar
Fra januar 2027 arkiverer Snapchat en del av minnene. Legg igjen adressen din: vi skriver maks 5 ganger før slutten av januar, når det er noe du bør gjøre. Etterpå sletter vi adressen din.
I mellomtiden
Du kan be om eksporten din allerede nå. Snapchat bruker omtrent en time (lenger når Snapchat har det travelt) på å gjøre den klar. Se guiden